Werken bij JB Glasbewassing, Reiniging & Onderhoud

 

Als glazenwasser is geen dag hetzelfde en kom je dagelijks nieuwe mensen tegen. Wij bieden doorgroeimogelijkheden en een vast contract behoord na verloop van tijd zeker tot de mogelijkheden. Jij gaat voor uitdaging, perfecte resultaten en fysiek sterk werk.

Omdat je direct bij de klant op locatie komt te werken is het belangrijk dat jij op tijd komt en vriendelijk, duidelijk en rechtdoorzee bent in je communicatie. Want net als wij, onderscheid jij je graag in je werk. Wij geven de voorkeur aan eerlijkheid en transparantie en dat je wáár maakt wat je zegt. Zorg ervoor dat goede zin hebt, een vrolijke glazenwasser is natuurlijk altijd fijn voor de klanten die je tegenkomt tijdens je werk of bij een bakje koffie. Niet geheel onbelangrijk... Het sociale contact en de binding met de klant maakt dit werk echt heel leuk!

 

Wie ben jij?

- Je hebt minimaal VMBO en de Nederlandse taal spreek en begrijp jij goed. Het overleggen van een VOG is voor jou geen probleem;

- Jij bent minimaal 18 jaar en hebt je B rijbewijs. In deze functie ga je namelijk zelfstandig op pad met een bedrijfsauto. Verder werk jij graag buiten, zowel in de zomer als in de winter en heb je geen hoogtevrees;

- Je zit fysiek goed in je vel, hoef je niet naar de sportschool, scheelt je weer vrije tijd;

- Je bent flexibel en enthousiast, je komt bij particulieren en bedrijfsmatige opdrachtgevers en jouw vrolijkheid is uiteraard van groot belang om ook voor hen de dag goed te maken;

- Je hebt een heel goed oog voor detail en ziet het als een uitdaging om alles zo schoon mogelijk te maken, je laat de klant tevreden achter.

 

Wat ga je doen?

- In de ochtend ben je op tijd en samen met je collega glazenwasser spreek je de dag door om vervolgens of alleen of samen aan de slag te gaan. Serieus werk, daarbij is een tikje humor zeker welkom.

- je werkt voornamelijk met een tucker en af en toe met de hand, zowel binnen als buiten, beide inclusief al het houtwerk.

- De verdere voorkomende werkzaamheden zijn het reinigen van zonnepanelen, dakkapellen, dakramen, lichtkoepels, lichtstraten, serres, gevelreiniging en terrasreiniging.

- Ervaring is niet vereist, ons motto is: ‘alles valt te leren.’ Wij zullen je in het begin goed inwerken en zijn makkelijk te bereiken voor vragen. Maar heb je wel ervaring is dat natuurlijk ook welkom!

 

Nog even dit:

Je werkt vanuit Schaijk van maandag t/m vrijdag, de uren zijn in overleg.

Je dienstverband is in eerste instantie tijdelijk met zicht op vast. De werktijden gaan in overleg, afhankelijk van de weersomstandigheden, doorgaans in de winter van 7.45 tot 17.00 uur en in de zomer van 7.00 tot 17.00 uur.  

Je krijgt een basissalaris volgens de RAS schoonmaak CAO, met mogelijkheid om door te groeien.

Natuurlijk is er zicht op een vaste aanstelling en je loon maandelijks op je rekening.

Overuren worden uitbetaald.

 

Solliciteren

Als je interesse hebt in deze baan, solliciteer dan via deze vacature per e-mail naar info@jbglasbewassing.nl. Wij gaan je sollicitatie bekijken en nemen telefonisch contact met je op. Als we beide enthousiast zijn, dan nodigen wij je uit voor een gesprek om elkaar beter te leren kennen.

 

In de tussentijd kun je ons volgen via Facebook en Instagram.

Als je een kijkje neemt, LIKE je ons dan meteen even?