Glasbewassing voor bedrijven en particulieren met een professionele, gemoedelijke en persoonlijke aanpak.

Over JB Glasbewassing, Reiniging & Onderhoud


 

Met meer dan 10 jaar ervaring als vertegenwoordiger in schoonmaak- en reinigingsartikelen op de zakelijke markt vond ik dat het tijd werd om het roer om te gooien. Ondernemen zit in onze familie, mijn vader was mijn grote voorbeeld, een man die altijd zijn eigen koers heeft gevaren. Ik ben als zelfstandige begonnen met JB Glasbewassing, Reiniging & Onderhoud in 2020. Het bedrijf is gevestigd in Schaijk.

We doen ons dagelijks werk met veel plezier en nemen indien de agenda het toelaat graag tijd voor de klanten, een klein babbeltje zit er meestal wel in.

De omgang met de klant en de waardering die ik daarvan terugkrijg, maakt dat ik iedere dag met veel plezier mijn werk verricht. Veel in de buitenlucht zijn en elke dag weer op een andere plek maakt dat geen enkele dag hetzelfde is.

Inmiddels zijn we een aantal jaar verder en hebben we vele woningen en bedrijven laten stralen. De klanten weten ons inmiddels goed te vinden en waarderen ons werk.

 

Neem contact op met JB Glasbewassing, reiniging en onderhoud