Diensten van JB Glasbewassing, Reiniging en Onderhoud

 

Ons werkgebied is binnen een straal van 20 kilometer (van Schaijk) en wij richten ons op zowel de particuliere als zakelijke klanten. De klant kan een keuze maken om ramen te laten wassen per maand, per twee maanden of drie maanden. Periodiek de ramen wassen zorgt uiteraard voor een betere lichtinval en een verzorgd uiterlijk van uw woning en of bedrijfspand.

Wij werken met telescoopstelen van 10, 14,5 en 20 meter, daarmee is er de mogelijkheid om tot grote hoogtes te werken.

Een nette uitstraling van uw woon- en/of bedrijfspand is belangrijk. Goed onderhoud van het glas en kozijnen om vuil, mos en schimmel tegen te gaan bespaart u hoge kosten zoals de schilder of timmerman. Dit behoort ook tot onze extra service. Wij nemen altijd uw kozijnen en houtwerk mee.

Prijzen Glasbewassing en reiniging

 

Aangezien iedere woning verschillend is en het ene huis nu eenmaal veel meer en grotere ramen heeft dan een ander huis, is de prijs voor glasbewassing heel divers. Het tarief van glasbewassing hangt af van het type woning, het aantal, de grootte en bewerkelijkheid van de ramen van de woning. De ene woning bestaat uit ramen van één stuk en de andere woning heeft glasroedes welke zijn opgedeeld in kleine compartimenten.

Vandaar dat wij ook altijd bij u aankomen voor een persoonlijke kennismaking en prijsopgaaf. We bespreken dan samen de wensen en mogelijkheden.